TRAM col·labora amb el projecte Sense Sostre de la Fundació Altarriba

TRAM col·labora amb el projecte Sense Sostre de la Fundació Altarriba per a la cura dels animals de companyia de les persones sense llar.
Perro Proyecto Sense Sostre
Gos – Projecte Sense Sostre

TRAM ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Altarriba per finançar part del projecte Sense Sostre que cobreix les necessitats bàsiques i sanitàries dels animals de companyia que viuen als carrers de Barcelona amb les persones en situació de sensellarisme.

Amb l’aportació econòmica de TRAM, es garantirà la identificació, la vacunació, la desparasitació, l’esterilització i l’atenció sanitària que requereixin aquests animals per un preu simbòlic o de manera gratuïta, ja que els seus responsables són persones en situació de vulnerabilitat, i no tenen aquestes necessitats bàsiques garantides per cap organisme.

La Fundació Altarriba ha desenvolupat el projecte “COMPARAVET” amb centres VETERINARIS SOLIDARIS col.laboradors, per ajudar a l’assistència veterinària dels animals de totes aquelles famílies que no tenen suficients recursos per fer front. Malauradament la crisi ha afectat a moltes famílies que tenen animals i que en un moment determinat es poden trobar amb la necessitat de realitzar una operació important, però d’un cost tan elevat que la majoria de vegades supera el sou d’un mes. Operacions a més que són necessàries ja que d’elles depèn no només la salut si no la vida de l’animal. La Fundació Altarriba, fa 11 anys va trencar la barrera dels honoraris dels veterinaris per a què fossin realment lliures, com els de qualsevol professional liberal, i es poguessin ajustar a les necessitats de cada familia

Cal recordar que l’hivern és la pitjor època de l’any per a les persones sense llar perquè s’exposen a les baixes temperatures i els centres que les poden acollir de nit no deixen entrar els seus animals de companyia, una petició que durant any també ha fet la Fundació Altarriba. Això fa que moltes persones sense llar prefereixin exposar-se a la intempèrie amb tot el que això suposa per la seva salut i seguretat. Aquesta és una de les situacions en que pot actuar la Fundació.

Els voluntaris de l’entitat, a més, ofereixen tallers i jornades en centres cívics i al carrer per tal d’informar sobre les cures generals bàsiques d’un animal de companyia i donar informació dels seus serveis solidaris.

TRAM també farà difusió del projecte a través de tots els seus canals digitals per tal d’arribar a possibles voluntaris i col·laboradors per a la Fundació Altarriba i sensibilitzar sobre la dificultat que tenen les persones sense llar de tenir cura de la seva única companyia: els seus animals també sense llar.

ALTARRIBA - TRAM

 

www.tram.cat/es/prensa/1479_122

 

Compartir
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad