T’ajudem a ser legal i a ells a ser entiuts tal i con es mereixen

Malauradament, cada vegada són més els gossos de races considerades potencialment perilloses, que es troben en gàbies als centres d’acollida, més de la meitat dels gossos del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona, ho són, i a aquesta dada hem d’afegir la dificultat que tenen per trobar una nova família que els adopti, tot i ser animals molt carinyosos, fidels i equilibrats.

De rés han servit les lleis existents des de l’any 1999 per aconseguir un millor control i reduir els abandonaments, els ciutadants continuent criant de manera il-legal i de forma irresponsable anuncien la seva venda o regal per internet impunement.

El nostre principal objectiu és aconseguir que tant ajuntaments com ciutadans siguin conscients de la problemàtica, compleixin la normativa i controlin les cries il.legals i les transaccions, per tal de reduir l’augment dels abandonaments d’aqueste races en els darrers anys.

CAMPANYA PPP

Assessorament i xerrades a ajuntaments sobre les normatives, per tal de reduir sancions econòmiques que han demostrat no ser eficaces, i augment de la sanció accessòria, consistent en l’obligació d’esterilitzar i així aconseguir reduir els abandonaments.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad