La importància de col·laborar compartint un post (Cas Mahou i Moritz)

MAhou y Moritz

A tots aquells que voleu col·laborar amb nosaltres i no podeu visitar el nostre refugi, sempre us diem el mateix, una de les formes d’ajudar és compartint els casos que pengem a les nostres xarxes socials, no pren molt de temps i és una de les formes més efectives d’ajudar a una entitat de protecció animal amb refugi.

Quan vam rebre el cas de Mahou i Moritz (abandonats i sense xip), vam decidir demanar ajuda a través de les nostres xarxes per intentar localitzar als seus propietaris; en poc temps vam rebre informació sobre ells, els veïns ja havien fet denúncies sobre l’estat en què es trobaven abans de ser abandonats (vídeo en aquest post) tot i múltiples denúncies ni la policia ni l’Ajuntament de CALONGE van iniciar cap mena d’actuació, la manca d’inspecció per part de l’Ajuntament i de la tramitació d’un expedient sancionador, va afavorir que aquests gossos (com molts d’altres) acabessin al carrer sense xip i els seus propietaris sense sancions.

Gràcies a les xarxes socials i a la difusió que vareu fer, vam saber qui era la propietària i hem sol·licitat a l’Ajuntament que obri un expedient administratiu sancionador de
denúncia per a Mahou i Moritz amb sancions exemplars.

També hem fet la queixa al Síndic de Greuges per la passivitat de l’Ajuntament de Calonge, per un cas greu de maltractament i abandonament.

Però no tot són històries tristes, avui Moritz està feliçment adoptat
per una família responsable …

Aprofitem aquest post per comentar-vos que en el cas de l’Ajuntament i
de la policia es pot denunciar la seva passivitat i la conseqüència
d’aquesta, que ha estat l’abandonament de dos gossos (uns d’ells mal
classificat com potencialment perillós) a través del Síndic de Greuges
de Catalunya. (sindic@sindic.cat)

Esperem que aquest cas us animi a compartir més, i ja sabeu sempre ens podeu ajudar amb 1 euro al mes!

https://www.teaming.net/fundacionaltarriba-grupo

 

Compartir

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad