Espronceda 214-216 . 08018 Barcelona | Teléfono (+34) 93 412 00 73 | altarriba@altarriba.org
Página anterior

Ser voluntari en la Fundación Altarriba

La Fundación Altarriba compta amb el suport de desenes de persones a diverses ciutats, que ens ajuden a diferents nivells, i de forma completament altruista, als nostres programes de protecció dels animals.

Per a nosaltres, com per a qualsevol ONG, la seva col·laboració és fonamental, perquè ens permet destinar els nostres recursos directament als varis centenars d'animals que avui dia depenen de nosaltres, i el voluntari presta el seu temps, de forma desinteressada, per ajudar-nos en la més eficient distribució d'aquests recursos.

Si creus que pots ser un dels nostres voluntaris, i vola fer un cop de mà en el teu temps lliure, aquestes són algunes de les coses en les quals pots ajudar-nos.


Voluntaris de camp

Atenent animals de forma directa:

  • En refugis, ajudant en la neteja o en les obres i/o reparacions, passejant-los, repartint el menjar, canviant l'aigua, reposant la sorra de les safates, verificant si algun té algun símptoma de malaltia o una ferida, etc.
  • Com a casa d'acollida temporal, per a animals que ho necessiten, durant un temps més o menys llarg, en funció de la disponibilitat del voluntari i de la necessitat de l'animal acollit. Aquest servei és sempre temporal, i l'animal segueix estant en adopció.
Refugis:
La Bisbal (gossos)
La Bisbal (gossos)
 
Casa d'Acollida per a:
Lactants
Cadells
Adults petits
Adults grans
Amb medicació
Post-operatoris
Femelles de part
Vellets
 


Voluntaris de base

Tasques en les quals pots ajudar-nos:

  • En oficina a ensobrar, per exemple, o al recompte de signatures quan fem una campanya.
  • En fires ajudant en l'atenció al públic dels nostres estands.
  • En muntatges i desmuntatge d'instal·lacions en diferents recintes.
  • Per la teva professió, si creus que pots fer un cop de mà amb els teus coneixements: intèrpret/traductor, informàtic, construcció, ...
Contacte: altarriba@altarriba.org - 93 412 00 73
* Li informem que les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, han estat incorporats en un fitxer del com és responsable FUNDACION PRIVADA ALTARRIBA AMICS DELS ANIMALS, amb la finalitat d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada amb l'entitat que pogués ser del seu interès. FUNDACION PRIVADA ALTARRIBA AMICS DELS ANIMALS es compromet a usar les dades recollides mitjançant aquest formulari, únicament per a la finalitat anteriorment esmentada. L'interessat declara tenir coneixement de la destinació i ús de les dades personals recollits mitjançant la lectura de la present clàusula. L'enviament d'aquest e-mail implica l'acceptació de les clàusules exposades. Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició en els termes establerts en la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent adreça FUNDACION PRIVADA ALTARRIBA AMICS DELS ANIMALS; C/ Espronceda 214, 08018 BARCELONA
 
© Fundación Altarriba, Amigos de los Animales
AVISO LEGAL
|
POLÍTICA DE PRIVACIDAD