Espronceda 214-216 . 08018 Barcelona | Teléfono (+34) 93 412 00 73 | altarriba@altarriba.org
Pàgina anterior

Consultori veterinari per a animals adoptats i de persones sense recursos, de l'Associació per a la Vigilància i Inspecció de l'Animal Maltractat.

Fundación Altarriba ha signat un acord de col·laboració amb AVIAM!, una associació l'objecte social de la qual, segons indica l'abreviatura del seu nom, és la vigilància i inspecció de l'animal maltractat, mitjançant el qual els hem cedit part de les nostres instal·lacions per tirar endavant un projecte que ens té molt il·lusionats: un consultori veterinari assistencial dirigit a propietaris d'animals adoptats o sense recursos, a els qui s'ofereixen preus especials: consulta aquests preus especials per als casos especials, i la nostra promoció per promoure el microxipat i la vacunació. I recorda que el pagament es destinarà als animals abandonats.

Gran Via de les Corts Catalanes 963 (cant. Espronceda) - Tel. 93 412 00 73

Campanya "Porta'm al veterinari"

A la consulta de AVIAM! han vingut persones sense mitjans econòmics, ni tan sols per cobrir una consulta o una pipeta per desparasitar, i els seus animals han estat atesos perquè Fundació Altarriba ha assumit part de les despeses gràcies a les donacions que ens van fent.

Per seguir ajudant a les famílies amb dificultats que ens arriben, i perquè la nostra capacitat econòmica és cada vegada més difícil i tenim més despeses que abordar amb tots els animals sota la nostra custòdia, plantegem oferir assistència veterinària a una d'aquestes famílies, assumint part del cost per al seu animal per l'atenció bàsica que necessita i mereix. Parlem d'ajudar en casos d'insolvència real, degudament acreditats, com els quals hem assumit.
Visita + vacuna 30 €
Visita + microxip 35 €
Visita + vacuna + microxip 80 €

Tú també

Campanya permanent per prestar servei veterinari als animals de persones sense recursos, a més de les necessitats bàsiques de "Porta'm al veterinari". Així, en cas de malalties o accidents, es cobrirà gairebé la totalitat del cost de consultes, medicines i intervencions per garantir la salut de l'animal i el benestar de la família a qui pertany.

Com més recursos s'obtinguin, a més animals i més grups socials es podrà ajudar. Col·labora amb una donació o fent-te soci de la campanya!

Col·laborar tots els mesos com a soci de la campanya
Donatiu
   
Tria quota mensual: Telèfon: DNI
     
 
 
* Li informem que les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, han estat incorporats en un fitxer del com és responsable FUNDACION PRIVADA ALTARRIBA AMICS DELS ANIMALS, amb la finalitat d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada amb l'entitat que pogués ser del seu interès. FUNDACION PRIVADA ALTARRIBA AMICS DELS ANIMALS es compromet a usar les dades recollides mitjançant aquest formulari, únicament per a la finalitat anteriorment esmentada. L'interessat declara tenir coneixement de la destinació i ús de les dades personals recollits mitjançant la lectura de la present clàusula. L'enviament d'aquest e-mail implica l'acceptació de les clàusules exposades. Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició en els termes establerts en la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent adreça FUNDACION PRIVADA ALTARRIBA AMICS DELS ANIMALS; C/ Espronceda 214, 08018 BARCELONA
 
© Fundación Altarriba, Amigos de los Animales
AVISO LEGAL
|
POLÍTICA DE PRIVACIDAD