Espronceda 214-216 . 08018 Barcelona | Teléfono (+34) 93 412 00 73 | altarriba@altarriba.org
Pàgina anterior

La Fundació Altarriba, entitat sense ànim de lucre, constituïda al juny de 1998 i inscrita amb el número 1217 en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya, desenvolupa programes i projectes dedicats tots ells a la protecció dels animals i de la natura, i es finança amb les aportacions econòmiques procedents de particulars:

  • Donacions - Herències i llegats (la Fundació està exempta de l'impost de successions) - Quotes de socis
"La crueltat que es comet contínuament amb els animals és atroç. Milions d'ells són sacrificats en les granges intensives, després de portar una vida miserable. Són objecte de diversions cruels, que ennuvolen la raó. Són arrencats dels seus hàbitats naturals i objectes d'un tràfic comercial degradant a través del qual la major part d'ells mor. Són utilitzats en els laboratoris en proves d'experimentació fins a extrems inimaginables. A costa seva, per diversió, és permesa la caça.

No existeix pau per a ells, ni tan sols per a innombrables animals de companyia, els nostres amics els gossos i els gats. I encara hi ha polítics, persones que es consideren intel·ligents que riuen estúpidament quan demanem es reconeguin drets: el dret a la vida, el dret a la integritat física, el dret a la llibertat, perquè ells, com nosaltres, tenen capacitat de sofrir. Per això et demanem sempre que ens ajudis a lluitar contra tot això.

Fes-te soci de la Fundació Altarriba. Gràcies per tot, la vostra amiga i amiga d'ells."

Gloria Casas, Fundadora i Presidenta del Patronat


Qui som

La Fundació, d'acord amb la Llei, es regeix per un Patronat els càrrecs del qual són gratuïts, i compta amb un Comitè d'Honor.

Fundadora i Presidenta d'Honor:

Gloria Casas
President: Íñigo Elustondo
Vicepresident: Fernando Oliveras
Secretària del Patronat: Lidia Fragoso
Vocals:
Dr. Joan Alfons Albó, David Segura, Dina Leopold
Direcció Jurídica:
Yolanda Valbuena
Direcció Financera:
Lidia Fragoso
Comunicació:
Nila Ripoll, Matilde Figueroa
Relacions Internacionals:
Dra. Núria Querol

Comitè d'Honor de la Fundación Altarriba

La Fundación Altarriba Amigos de los Animales, és una entitat sense ànim de lucre nascuda en 1998. Ja des del seu origen ha dut a terme una activitat molt intensa, amb diverses actuacions que han dotat d'una gran significació, no solament a la pròpia Altarriba, sinó el que és molt més important, a tota