Espronceda 214-216 . 08018 Barcelona | Telèfon (+34) 93 412 00 73 | altarriba@altarriba.org
Pàgina anterior

Col·labora amb nosaltres

En primer lloc, volem donar-te les gràcies per la teva voluntat de voler ajudar als animals, i també per creure en nosaltres per fer aquesta ajuda més efectiva.

Hem invertit en la protecció dels animals al llarg d'aquests anys fins a on han arribat les nostres possibilitats, fins i tot més enllà. I en un 95%, els fons necessaris ens han arribat des de persones i entitats privades, que han confiat en el nostre treball i en la destinació que donem a la seva ajuda.

Desgravament fiscal de donatius fets a Fundació Altarriba:
Persones Jurídiques 35% - Persones Físiques 25%. Llei 49/2002, de 23 de desembre


Donatius

Pots col·laborar amb nosaltres de forma puntual mitjançant un donatiu amb targeta de crèdit o transferència bancària. Qualsevol ajuda, gran o petita, se sumarà a altres per aconseguir que puguem seguir cuidant dels animals i lluitant pels seus drets.
Donar amb targeta de crèdit/dèbit
 
 
Donar per transferència bancària
La Caixa
2100 - 3006 - 91 - 2200715135
 
BBVA
ES77 -0182 – 4378 – 4102 - 0161 - 6943 

Ser soci

Nomi cognoms: -
Adreça sencera:
Ciutat: - Codi postal -
Email:
Quota:
Compte de càrrec: - - -


* Li informem que les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, han estat incorporats en un fitxer del com és responsable FUNDACION PRIVADA ALTARRIBA AMICS DELS ANIMALS, amb la finalitat d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada amb l'entitat que pogués ser del seu interès. FUNDACION PRIVADA ALTARRIBA AMICS DELS ANIMALS es compromet a usar les dades recollides mitjançant aquest formulari, únicament per a la finalitat anteriorment esmentada. L'interessat declara tenir coneixement de la destinació i ús de les dades personals recollits mitjançant la lectura de la present clàusula. L'enviament d'aquest e-mail implica l'acceptació de les clàusules exposades. Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició en els termes establerts en la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent adreça FUNDACION PRIVADA ALTARRIBA AMICS DELS ANIMALS; C/ Espronceda 214, 08018 BARCELONA
 
© Fundación Altarriba, Amigos de los Animales
AVISO LEGAL
|
POLÍTICA DE PRIVACIDAD