Espronceda 214-216 . 08018 Barcelona | Telèfon (+34) 93 412 00 73 | altarriba@altarriba.org
Página anterior

Santuari de Cervelló de la Fundación Altarriba - Nucli Zoològic B/2500438 -

Cessió de la gestió del Santuari de Cervelló i acord de col•laboració entre Fundació Altarriba i l'Associació DAYA Cervelló

A partir de l'1 de desembre de 2014 l'Associació DAYA Cervelló assumeix la gestió del Santuari de Cervelló.

Les dues entitats de protecció animal hem acordat readaptar la gestió del Santuari de Cervelló, propietat de Fundació Altarriba, en el qual en l'actualitat hi ha acollits uns 200 animals, entre gossos i gats. Veure manifest


És el més proper a Barcelona de la Fundació Altarriba. Tenim sota la nostra tutela al voltant d'uns 250 gats i 80 gossos, molts arribats a nosaltres en lamentables condicions, en tots els casos reben l'assistència veterinària i cures necessàries per a la seva recuperació i benestar.

L'objectiu final és retornar-los la confiança i seguretat en si mateixos i ajudar-los a superar l'enorme trauma i dolor que causa l'abandonament i el maltractament, perquè puguin tenir una segona oportunitat amb una adopció responsable.

Adoptats aquí :)
Yako
Yako
Ares
Ares
Yura
Yura
Yura
Pigues
Hem d'entendre que els animals posseeixen una vida emocional completa i que són capaces de sentir i sofrir física i psíquicament. Per seguir avançant i proporcionar-los el tracte que mereixen hem de canviar la manera inadequada en què milions d'ells són tractats.

Pots visitar el Santuari de Cervelló quan desitgis.
obert de dilluns a diumenge, incloent els dies festius.
Horari de 10:00 a 17:00.

608 522 724 i t'indicaran com arribar.

Els gats

El nostre santuari té un fort vincle amb els gats, les grans víctimes de l'abandó i el maltractament, pràcticament ignorades per les administracions i per la societat. En la pràctica, la nostra implicació amb ells es tradueix en una mitjana propera als 300 acollits en el centre.

Els nostres gats passen controls sanitaris semestrals, i en funció dels resultats positius o negatius dels tests se situen en una o una altra zona. La medicació dels animals positius és un de les majors despeses del centre, i sempre estem al límit amb ells.

Noves vides

Des de Fundació Altarriba & Santuari de Cervelló estem portant a terme diferents accions per salvar del sacrifici a gossos procedents de gosseres d'altres Comunitats.

Són varis els gossos que hem acollit procedents d'altres Comunitats evitant així la seva mort. Lamentablement, a diverses zones d'Espanya els animals són sacrificats mentre esperen una nova família. Col·laboradores i voluntàries d'aquestes Comunitats, saturades ii amb escassos recursos, fan tot el possible per salvar la vida d'alguns d'aquests animals. Fan de manera totalment altruista moltes hores de dedicació perquè tinguin. Difonen casos, organitzen esdeveniments per recaptar fons, busquen cases d'acolliment, residències i refugis on portar-los... tot, amb tal d'evitar la seva mort.

Els petits, cadells de pocs mesos que estem acollint en el nostre refugi procedents d'altres Comunitats, no poden gaudir de l'amor, la calor, la seguretat i la protecció d'una mare (moltes d'elles són sacrificades sent ells cadells de pocs mesos). Privats de tot tipus de vincle afectiu i protecció, tan sol uns bebès, es veuen obligats a renunciar a la seva infància i ser forts per poder sobreviure en un mitjà totalment hostil. La maduresa, capacitat d'observació i adaptació, i la disciplina que demostren aquests cadells de pocs mesos és excepcional.

Quan arriben a les nostres mans estan tremolosos i desorientats, però després d'unes hores de manyagues, bones paraules, tracte suau i agradable i alguna llaminadura, aconseguim que es relaxin i tornin a adquirir seguretat i confiança en si mateixos. És meravellós quan ja fora de perill, descobreixen el món que els espera, l'explosió de viure els recorre el cos! Les seves mirades adquireixen una lluentor especial que mai abans havien tingut, transmeten alegria, esperança i un futur. I per fi, poden gaudir de la infància que els correspon i que mai se'ls hagués hagut de treure. Desgraciadament, avui dia, seguim tenint més animals en els refugis que adopcions, la qual cosa ocasiona que centenars de gossos i gats convisquin amb nosaltres en el Refugi tota la seva vida. Tots els gossos i gats que tenim en el nostre refugi poden apadrinar-se i/o adoptar-se.

Sabem que al nostre voltant més proper hi ha animals necessitats d'ajuda i protecció, però també que a Catalunya hi ha molta més gent disposada a donar-les-hi, més grups de protecció animal, i les nostres lleis prohibeixen el sacrifici. Per això, creiem que podem i hem de oferir una mà, quan ens sigui possible, a animals (cadells o adults) que només compten amb alguns voluntaris valents per salvar les seves vides de les lleis de sacrifici d'altres zones del país.


Voluntaris

En un Refugi hi ha moltíssim treball, sempre hi ha coses que fer a més d'atendre, acaronar i cuidar els animals: netejar gàbies, manteniment d'instal·lacions, tallar males herbes i esbarzers, "potineries" i reparacions vàries...

Si voleu col·laborar amb nosaltres i tirar-nos una mà en diferents tasques i estar en contacte amb els animals, contacteu amb nosaltres trucant al 636 79 40 13 i us informarem encantats.

 
© Fundación Altarriba, Amigos de los Animales
AVISO LEGAL
|
POLÍTICA DE PRIVACIDAD