Espronceda 214-216 . 08018 Barcelona | Telèfon (+34) 93 412 00 73 | altarriba@altarriba.org
Pàgina anterior  

Refugi/Escola Bú Bup Parc de la Fundación Altarriba - Núcli Zoològic G/2500159

El Refugi/Escola Bú Bup Parc és un centre d'acolliment per a gossos, abandonats o perduts, de l'àrea geogràfica a la qual pertany, La Bisbal d'Empordà (Girona).

Com en la resta de centres sobre els quals té responsabilitat de gestió la Fundació Altarriba, s'aplica la política de "Sacrificis 0". La pràctica del sacrifici no ha estat mai utilitzada per la nostra entitat. Aquests gossos viuen en el nostre refugi, i esperen una nova família.

CONTACTE
bbp@altarriba.org - 696 652 749
Per veure'ls tots, click aquí

La presència de voluntaris també és molt important, perquè ells contribueixen de manera vital al fet que els animals es relaxin en companyia d'humans i s'acostumin a anar amb uns i amb uns altres. No fa falta esmentar el tema del joc.

Esperem que vinguis a visitar-ho i que li dediquis part del teu temps, però no és per tu només... Si ho fas, tu ja ets una persona conscienciada, i ja saps què és un animal abandonat, el sofriment que té i els esforços de les protectores per recuperar-ho.

Que tu et relacionis amb ells, gent que no veuen diàriament, contribueix a socialitzar-los i a retornar-los confiança, i amb això podran integrar-se millor en una nova família.

El Bú Bup Parc organitza cada any pic-nics per a socis, padrins, voluntaris i amics, i per descomptat els gossos.

Pots visitar el Refugi Bú Bup Parc quan desitgis.
Obert de dilluns a diumenge, incloent els dies festius.
Horari de 09:00 a 17:00.

696 652 749 i t'indicaran com arribar.

Els animals del Refugi Bú Bup Parc, a més d'estar en adopció, poden apadrinar-se i visitar-se. Hi ha de tot i de totes les edats.

Durant el dia solen estar solts corrent per la zona lliure i, quan fa bon temps, es banyen en l'estany. Això fa que gairebé tots ells estiguin molt bé socialitzats.

Es lliuren amb contracte d'adopció, vacunats, microxipats i, si la seva edat ho permet, esterilitzats. Han de visitar-se i recollir-se en el centre. La Fundación Altarriba NO ENVIA animals.

Els gossos acollits en aquest refugi han estat oposats vagant pel municipi de La Bisbal d'Empordà o han estat rescatats de situacions de maltractaments. Durant la seva estada en el refugi reben els tractaments veterinaris que puguin necessitar i se'ls apliquen teràpies de modificació de conducta destinades a millorar la seva socialització amb altres gossos i amb humans. Mai s'aplica l'eutanàsia tret que sofreixin un procés de salut irreversible, que no sigui possible atenuar i que comporti una mort dolorosa.

Tots estan esterilitzats i identificats amb microxip, i tots són revisats, vacunats i desparasitats regularment.

En el moment de l'adopció es lliura un contracte, el document associat al microxip, la llibreta sanitària, un historial veterinari (en el qual consta qualsevol incidència rellevant, tractaments i proves de diagnòstic efectuades), i unes recomanacions destinades a facilitar l'adaptació durant els primers dies.

El nostre objectiu és que l'adopció sigui el més satisfactòria possible, tant per al gos com per a la família que ho acollirà, i per això donem l'assessorament necessari per ajudar a escollir l'animal i per solucionar qualsevol problema que pugui aparèixer en el futur.

Equip de súper voluntaris del Bú Bup Parc

Òbviament, esperem que l'adoptat tingui una qualitat de vida superior a la qual li proporcionem en el refugi, que visqui dins d'una família i que se senti volgut.

Si vostè busca un vigilant per al seu jardí, o necessita fer un regal, o no està segur de disposar de bastant temps per compartir-ho amb un nou amic, per favor, no adopti un gos. Però si està disposat a donar afecte, segueixi avanci i trobarà a algú que l'hi retornarà constantment, que sempre estarà al seu costat i que no li mentirà mai. 


Ajuda'ns a seguir cuidant d'ells
Fes un donatiu Apadrina
Tria quota mensual    
Animal apadrinat: Telèfon:
* Li informem que les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, han estat incorporats en un fitxer del com és responsable FUNDACION PRIVADA ALTARRIBA AMICS DELS ANIMALS, amb la finalitat d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada amb l'entitat que pogués ser del seu interès. FUNDACION PRIVADA ALTARRIBA AMICS DELS ANIMALS es compromet a usar les dades recollides mitjançant aquest formulari, únicament per a la finalitat anteriorment esmentada. L'interessat declara tenir coneixement de la destinació i ús de les dades personals recollits mitjançant la lectura de la present clàusula. L'enviament d'aquest e-mail implica l'acceptació de les clàusules exposades. Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició en els terminis establerts en la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent adreça FUNDACION PRIVADA ALTARRIBA AMICS DELS ANIMALS; C/ Espronceda 214, 08018 BARCELONA
 
© Fundación Altarriba, Amigos de los Animales
AVISO LEGAL
|
POLÍTICA DE PRIVACIDAD